.

22 березня

22.03.2021 07:14

Організація гарячого харчування – 22.03.2021 р.

Назва закладу

 

Кількість осіб, які харчуються

Із них  учнів пільгових категорій

Меню з розшифровкою найменувань страв

Собівартість страв

Примітка

ЗЗСО №52

1-2 класи

(І зміна) – 09.00 – 10.00

198

5

І комплекс

1-4 класи

+ учні

пільгових

категорій

Буряк тушений тушений в смет. соусі, гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб.

28,31

Бюджет,

початкова школа

3-4 класи

(ІІ зміна) –

13.30 – 14.30

229

10

 

 

5-11 класи

 

-

 

 

1

 

 

ІІ комплекс

5-11 класи –

учні

пільгових

категорій

Буряк тушений тушений в смет. соусі, суп з м’ясними фрикадельками гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб.

35,39

Бюджет,

учні пільгових категорій

5-11 класи

 

Інформація оновлюється о 13 год.30 хв (ІІ зміна – 3-4 класи)

 



.