.

Серце віддаю людям -2019

27.12.2019 16:44

Завершується 2019 рік. За традицією, клуб «Лідер» Херсонського Центру позашкільної роботи (керівник Адвокатова Світлана Іванівна) на базі дитячого клубу-кафе «Золотий ключик» провів звітну конференцію школярів-волонтерів Дніпровського району «Серце віддаю людям». У зборах взяли участь 65 делегатів – юних волонтерів ЗЗСО №13, 18, 32, 35, 36, 38, 39, 40, 48, 52, 53, члени клубу «Лідер» Центру, Херсонського медичного коледжу та представники обласної і Дніпровської районної організацій Товариства Червоного Хреста України, Дніпровської районної у місті Херсоні ради, Дніпровської, міської, обласної рад ветеранів, помічники – дорослі члени координаційної ради секції «Милосердя» .
     Про свою роботу у 2019 році звітували: члени клубу «Лідер» Центру, волонтери ЗЗСО №38, 52, 53, НВК №48. На конференції нагороджені переможці традиційного конкурсу «Кращий волонтер року» – старшокласники ЗЗСО № 36, 39, 38, 52, 53, ради вихованців Херсонського Центру позашкільної роботи і педагог-організатор ЗЗСО №36 – Волинчук Таїсія Василівна. Вперше на конференції відзначені грамотами Дніпровського РВ і члени координаційної ради дорослих – Тетяна Борисова, Ольга Тущенко, Анатолій Голодний, Дмитро Діжур, Олена Пажут, Марія Трубаєва, Микола Присташ та Андрій Кузнєцов.
Підведені підсумки і благодійних районних та міських соціальних проектів – кращим і найактивнішим волонтерським загонам ЗЗСО №38, 52, 53, 36, НВК №48 та клубу «Лідер» Центру вручені дипломи і цінні подарунки від Дніпровської районної у місті Херсоні ради.
     Переможці конкурсу «СНІДу – ні!» отримали грамоти обласної організації Товариства Червоного Хреста України і обласного Центру громадського здоров’я. А ще на звітній конференції стартували благодійні Новорічні і Різдвяні марафони, які кожного року оголошує клуб «Лідер» Центру в рамках обласної акції «Сонечко в долонях».
Клуб «Лідер» Центру дякує за допомогу в організації та проведенні заходу раду педагогів-організаторів «Міцний горішок», Дніпровську районну організацію ТЧХ України та службу у справах дітей Дніпровської районної у місті Херсоні ради. За результатами роботи секції у січні 2020 року буде оформлена фотовиставка «Серце віддаю людям -2019».

 за матеріалами http://cpr.ks.ua

 



.