.

Виставка квіткових композицій «Осінній вернісаж-2019»

08.10.2019 13:40

Вже стало традицією щорічно проводити виставку квіткових композицій «Осінній вернісаж-2019». Головне завдання цього заходу – навчити учнів глибше розуміти природу, виховувати любов до прекрасного, втілювати свої думки, мрії, бажання у спеціально підібрані квіти, вивчати традиції свого народу.

Так і цього року, 4 жовтня 2019 року в Херсонській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови було організовано та проведено виставку квіткових композицій «Осінній вернісаж-2019», присвячену Дню вчителя.

Яскраві композиції учнів 1-11 класів прикрасили холл нашої школи. Кожен клас презентував свою роботу – букет із квітів, справжній барвистий феєрверк краси. Цікавими та оригінальними були не тільки самі квіткові композиції, а й поетичні та влучні назви робіт: «Осінній етюд», «Зіграй мені осінній плач калини», «Осіннє диво» , «Ласкава осінь вже прийшла», «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» , «Осінній вернісаж» «Осіння феєрія», «Барви осені» тощо.

 Діти крім осінніх квітів використовували різні природні матеріали, овочі, вміло вплітаючи їх у концепцію композицій. Школярі добре пофантазували над назвами композицій і над їх оформленням. Скільки праці та творчості було докладено у кожен букет! У композиціях прозвучали почуття патріотизму і гордості за свою державу, за свій народ! Композиції зігрівали душу присутніх своєю красою, вишуканістю, оригінальністю.

 



.