16березня
16.03.2021 08:45Організація гарячого харчування – 16.03.2021 р.
Назва закладу |
|
Кількість осіб, які харчуються |
Із них учнів пільгових категорій |
Меню з розшифровкою найменувань страв |
Собівартість страв |
Примітка |
|
ЗЗСО №52 |
1-2 класи (І зміна) – 09.00 – 10.00 |
197 |
6 |
І комплекс 1-4 класи + учні пільгових категорій |
Буряк тушений тушений в смет. соусі, гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб. |
28,31 |
Бюджет, початкова школа |
3-4 класи (ІІ зміна) – 13.30 – 14.30 |
243 |
11 |
|||||
|
5-11 класи |
- |
27
|
ІІ комплекс 5-11 класи – учні пільгових категорій |
Буряк тушений тушений в смет. соусі, суп з м’ясними фрикадельками гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб. |
35,39 |
Бюджет, учні пільгових категорій 5-11 класи |