.

16березня

16.03.2021 08:45

Організація гарячого харчування – 16.03.2021 р.

Назва закладу

 

Кількість осіб, які харчуються

Із них  учнів пільгових категорій

Меню з розшифровкою найменувань страв

Собівартість страв

Примітка

ЗЗСО №52

1-2 класи

(І зміна) – 09.00 – 10.00

197

6

І комплекс

1-4 класи

+ учні

пільгових

категорій

Буряк тушений тушений в смет. соусі, гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб.

28,31

Бюджет,

початкова школа

3-4 класи

(ІІ зміна) –

13.30 – 14.30

243

11

 

 

5-11 класи

 

-

 

 

27

 

 

ІІ комплекс

5-11 класи –

учні

пільгових

категорій

Буряк тушений тушений в смет. соусі, суп з м’ясними фрикадельками гуляш, каша гречана, компот св.. яблук, фрукти, хліб.

35,39

Бюджет,

учні пільгових категорій

5-11 класи

 



.