.

26 березня

26.03.2021 07:18

Організація гарячого харчування – 26.03.2021 р.

Назва закладу

 

Кількість осіб, які харчуються

Із них  учнів пільгових категорій

Меню з розшифровкою найменувань страв

Собівартість страв

Примітка

ЗЗСО №52

1-2 класи

(І зміна) – 09.00 – 10.00

189

4

І комплекс

1-4 класи

+ учні

пільгових

категорій

Буряк тушений в сметаном соусі, гуляш з яловичини, каша гречана, компот з свіжих яблук, фрукти, хліб.

28,31

Бюджет,

початкова школа

3-4 класи

(ІІ зміна) –

13.30 – 14.30

 

 

 

 

5-11 класи

 

-

 

 

1

 

 

ІІ комплекс

5-11 класи –

учні

пільгових

категорій

Суп з м’ясними фрикадельками, буряк тушений в сметаном соусі, гуляш з яловичини, каша гречана, компот з свіжих яблук, фрукти, хліб

35,39

Бюджет,

учні пільгових категорій

5-11 класи

 

Інформація оновлюється о 13 год.30 хв (ІІ зміна – 3-4 класи)

 



.